Poceni letalske karte v London

Poceni letalske karte v London

London je ena od najbolj obiskanih svetovnih prestolnic. Poceni letalske karte za polete v London so danes bolj dostopne kot kadarkoli. V London letijo skoraj vse letalske družbe na svetu in posledično so tudi karte zelo ugodne. Tako iz Ljubljane kot tudi ostalih bližnjih letališč lahko v London poletite skoraj vsak dan. Najbolj znana letališča v Londonu so Heathrow, Gatwic, Luton, Stansted in London City. Pred rezervacijo letalske karte priporočamo, da preverite na katero letališče boste leteli in kakšne so povezave do Londona. Najbolj oddaljeni letališči sta Luton in Stansted (cca. 55km) vendar s središčem Londona zelo dobro povezani.

 

 

Kako rezervirati letalsko karto za London?

Uporabite našo iskalno masko ali pa sledite tej povezavi in v iskalni maski samo prilagodite datum odhoda in povratka. Priporočamo, da za odhod izberete eno od bližnjih letališč Ljubljana, Zagreb, Graz, Trst, Treviso ali Benetke.  

Rezervacija je zelo enostavna, preprosto izberete termin, ki vam ustreza in vnesete svoje podatke in karto plačate z eno od plačilnih kartic. Lahko pa nas pokličete ali nam pošljete e-poštno sporočilo in z veseljem bomo rezervacijo za vas opravili mi. 

 

Kdaj obiskati London?

Sezona za obisk Londona je vedno, lahko ga obiščete v vseh letnih časih. Vrhunec turistične sezone v Londonu predstavljajo poletni meseci. Cene letalskih kart najbolj poskočijo v času šolskih počitnic, vendar se tudi v tem obdobju najdejo izredno ugodne cene letalskih kart.

Statistično gledano boste najcenejše letalske za London našli v mesecu septembru. September je tudi zelo priporočljiv mesec za obisk Londona saj cene nočitev nekoliko padejo in tudi vreme je v septembru najbolj stabilno.

 

Izpostavljene ponudbe

Kontaktirajte nas

Le kovčke pripravite, načrtovanje potovanja pa prepustite strokovnjakom!